PARKETTGOLV

KONTAKTA OSS

Parkettgolv

Ett parkettgolv är ett bra val om man vill ha ett tåligt trägolv med fina mönster. Dock finns det vissa parketter som håller bättre kvalitet än andra och dessa kan ha en hållbarhet på över hundra år, under rätt förutsättningar. Det beror på att de är tillverkade av ett tjockt och tåligt ytskikt som tål att slipas både en och flera gånger. Andra parketter har alldeles för tunna ytskikt för att slipas och de måste bytas ut när de har blivit för nedslitna.

KVALITE & ERFARENHET

Om du har ett gammalt parkettgolv som lades i samband med nybyggnationen, är sannolikheten stor att det är ett parkettgolv av hög kvalitet och kan därmed slipas ett antal gånger. Ett sådant golv bör man vårda och ta hand om. Vi har lång erfarenhet av parkettgolv och kan se till så att ditt befintliga parkettgolv blir som nytt igen.

SKAPA ETT PERSONLIGT HEM

Att lägga ett parkettgolv skapar många möjligheter att utforma ett unikt golv. Tack vare parkettens möjligheter att skapa olika mönster kan man lägga ett golv som blir personligt utformat efter sina egna preferenser. Parkettgolv anses även vara lyxigt i mångas ögon, vilket bidrar till att parkettgolvet blir en investering för bostaden.

SKICKA OFFERTFÖRFRÅGAN

INTRESSERAD AV PARKETTGOLV?


Vill du ha ett parkettgolv? Tveka inte att höra av dig till oss då våra duktiga och erfarna golvläggare ser till att du får ett unikt utformat parkettgolv efter din egen smak.