KONTAKTA OSS

Golvmästaren Syd

Hej och välkommen till Golvmästaren Syd i Malmö. Vi är en hjälpande hand för dina fötter och en räddande ängel för dina golv.

Renovera det gamla golvet eller lägga nytt

Har du ett trägolv som blivit slitet av många års spring och som du funderar på att byta ut? Prata med oss först. Det är väldigt ofta vi kan rädda ett äldre golv och återställa det till dess forna prakt genom att slipa upp plankorna och ytbehandla det med de modernaste och mest effektiva metoder som finns på marknaden. Genom att renovera istället för att lägga nytt sparar vi miljön. Det golv som en gång lagts in i ditt hus är dessutom anpassat för just den platsen och miljön, vilket gör att det oftast är den lösning som är snyggast.

Om ditt golv inte går att rädda, eller om du har ett befintligt parkettgolv som det inte är värt att byta ut kan vi givetvis hjälpa dig att lägga ett nytt. Det här är ett enkelt sätt att snabbt ändra karaktären på ett rum och lyfta det till nya höjder. För lekmannen kan det dock vara besvärligt och tidskrävande, så då är det tur att vi finns bara ett telefonsamtal bort!

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN!

Övriga tjänster

Utöver golv så jobbar vi också med trappor och bänkskivor, principen är densamma. Har de en gedigen bänkskiva i trä behöver den slipas med jämna mellanrum. Annars kommer den snabbt bli ohygienisk i takt med att du använder den. I en bänkskiva som inte tas om hand väl kommer matrester, smulor och annat snabbt leta sig in. Det medför onödig bakteriebildning och ofta dålig lukt. Tänk på att du själv kan påverka hur ofta bänkskivan behöver slipas genom att med jämna mellanrum olja in den.

När det kommer till trappor så är det vanligaste problemet med en trätrappa att en ej underhållen sådan kommer släppa ifrån sig material i form av stickor. Det är inte kul för de som gillar att gå barfota, men är snabbt åtgärdat med en professionell slipning.