Golvläggning

KONTAKTA OSS

Golvläggning

Precis som vårt företagsnamn antyder är vi på Golvmästaren Syd experter på golv. Våra duktiga golvläggare kan lägga de flesta typer av trägolv efter kundens unika preferenser. Oavsett om man vill ha ett parkettgolv eller massivt trägolv ordnar vi det så att golvet blir både estetiskt tilltalande och mycket hållbart.

GÖR DET PERSONLIGT

Att lägga ett parkettgolv är inte något för vem som helst. Det är ett hantverk att lägga ett parkettgolv så att det blir snyggt och ordentligt. Vi har lång och bred erfarenhet av att lägga parkettgolv och kan skapa unika golv med unika mönster. Ett vackert parkettgolv bidrar till att lyfta hela bostaden och parkettgolv passar till all typ av inredning. Om man vill, kan man måla på ett parkettgolv för att ge golvet en ljusare yta än vad träet kan åstadkomma. I så fall kan det vara bra att välja en färg som inte är heltäckande och som tillåter träets unika utseende att lysa igenom färgen. Annars försvinner charmen med parkettens unika mönster.

SKICKA OFFERTFÖRFRÅGAN

EN BRA INVESTERING

Om man istället vill ha alla fördelar som finns med att välja ett massivt trägolv till sin bostad, gör man ett bra val både för sig själv och nästkommande generationer. Massiva trägolv blir därför en investering både på kort och lång sikt och det kommer även bidra till att bostaden får en speciell charm.