Golvslipning

KONTAKTA OSS

Golvslipning

Oavsett om man har ett massivt trägolv eller parkettgolv finns det goda möjligheter att rusta upp golven. Vi är specialiserade på att ta hand om trägolv av olika slag och kan ge tips och råd gällande vad just ditt golv behöver. Kanske har du ett parkettgolv som du är osäker på om det klarar av en slipning eller ej. I så fall kan vi ta reda på det åt dig och avgöra om golvet kan rustas upp eller om det behöver bytas ut. Även om parkettgolvet är modernt och inte lika massivt som ett äldre golv, kan det i många fall ändå tåla åtminstone en slipning.

VÅRDNING AV GOLV

Golvvård består inte enbart av golvslipning, då det finns många olika typer av metoder att vårda och ta hand om ett golv. I vissa fall räcker det med att olja eller lacka golven och/eller bara byta ut trasiga delar. Vi förhåller oss alltid till varje enskilt golv och dess unika behov samt använder oss av de senaste ytbehandlingsmetoderna. Utöver trägolv kan vi även slipa trappor, bänkskivor och andra träytor.

SKICKA OFFERTFÖRFRÅGAN

RÅDFRÅGA OSS

Det går jättebra att rådfråga oss om ditt trä- eller parkettgolv. Vi hjälper både privatpersoner, fastighetsägare och företagare med deras golv och ser till att återskapa golven till näst intill nyskick. Kontakta oss gärna och berätta lite om ert golv och vad ni önskar få för resultat. Sedan kan vi komma och titta på det för att göra en bedömning av golvets behov och vilka möjligheter som finns. Därefter kan du som kund själv förhålla dig till de olika alternativen och välja det som passar dig, din budget och dina preferenser bäst.